söndag 27 mars 2011

söndag o sommartid!

I dag är det ljust ute fortfarnade när klockan nu är 18,10- så skööönt det är med sommartid! Synd bara att naturen inte fattat det där m sommar ännu, 2 grader o snön hänger i luften o jätteblåsigt är det! Nu till dagens tårta! det är ljusa bottnar, fylld med passionsfruktsgele(fick över från tårtan i går), chokladpudding o jordgubbspannacotta. Den är spacklad med marängsmörkräm o över det har jag kavlat ut vit marsipan o dekorerat med färska Björnbär, kristyr, gjort lite blad o rosor i marsipan o en bård i marsipan samt sockerpärlor. Texten är målad med pensel o livsmedelsfärg. Hoppas Johanna som fyller 16 år i dag blev nöjd med sin tårta! Ha en bra söndagskväll med er-det ska jag ha....har just tryckt i mig två våffflor m blåbärssylt o grädde-mumma för skälen! Kram på er.

2 kommentarer:

  1. Fin!
    Har du bytt blogg nu eller? Eller kommer du fortsätta på Metro. Jävligt svårt att komma in där,har försökt i 2 dagar,men det har bara varit helt svart.Nu kom jag in.
    Kramen

    SvaraRadera
  2. tjena kompis! Nej-samma blogg som förut, än så länge...den ska ju lägga ner , men den flyttas till någon annan automatiskt-trro jag...Kram på´re!

    SvaraRadera